ANKER - Spis & Støt

ANKER

Foto: Anker
DinnerDays på

Restaurant Anker ApS
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på ANKER

Forret

  • Ginmarineret laks, saltet agurk, puffet kartoffel, tang  med syrnet fløde, urteolie og syrlig estragon gele

Hovedret

  •  Skindstegt skærissing på ben, sæsonenss grønt, fiske fumé og nye kartofler

Dessert

  •  Creme Bruleé, blåbær og sprøde mandler

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Restaurant Anker ApS

Fiskerivej 12
8000 Aarhus C

Book bord her ⮞

Om Restaurant Anker ApS

På Fiskerivej 12 i træskibshavnen i Aarhus ligger Restaurant Anker. Mellem lystbåde, kuttere og bølgeskvulp. En fransk inspireret perle af en restaurant, som dog ikke har i sinde at tage sig selv alt for højtideligt. Her finder du hverken strittende lillefingre eller tjenere med næsen i sky, men et dedikeret personaleteam, der kredser om den gode madoplevelse.

 

Fisk og Fransk

Ejerne af spisestedet er fimaet Smag og Slægt, som foruden Anker også står bag succeserne Den Lille Kro, der serverer dansk mad, og Martino, som laver italiensk. Med Anker kan de nu også tilføje det franske køkken til deres repertoir.

Hos Anker formår de at kombinere alt det gode fra de danske farvande med sublim fransk madlavningningskunst. Med adresse i første parket til vandet, har Anker mulighed for at hente fiskene hos havnens lokale fiskehandlere, som netop har hevet dem op fra dybet. Kom og spis dig mæt i dagens fangst og mærk duften af saltvand.

Ved siden af de havinspirerede anretninger kan du også nyde et væld af franske delikatesser. Menukortet byder blandt andet på stegt foie gras, snegle i hvidløgssmør og spinat gratin og tournedos rossini med trøffelsauce og tilbehør.

 

Til hverdag og fest

Ankers dedikerede besætning går højt op i, at deres kunder får en oplevelse fuld af god smag og god betjening. Her finder du ingen himlende øjne over, at det kniber med den franske accent, for en tallerken, der bugner af moules frites, smager nøjagtig lige så godt, selvom man udtaler s’erne.

Restaurant Anker er stedet, hvor du både kan komme og få en smagfuld frokost eller nyde en middag med gode venner. Bygningen rummer plads til hele 150 gæster, hvilket giver Anker mulighed for at være rammen om de mere skelsættende begivenheder i dit liv. Skal du giftes, fejres eller døbes, er Ankers rummelige lokaler det perfekte sted at skabe minder.

Selve bygningens konstruktion har hentet inspiration fra flere ender af landet. Tanken er at kombinere de ikoniske røde pakhuse i Skagen med Bornholmsk røgeri. Kombinationen af træ og den brede skorsten efterlader et helhedsindtryk, som er tro mod sine omgivelser. Et maritimt havnemiljø med liv og klukkende havvand.

 

Med en udsigt over havnen og det blå ocean byder Anker velkommen til en sublim madoplevelse, der uden tvivl vil fæstne sig i dig som et anker.