Cu Cu - Spis & Støt

Cu Cu

Foto: Cu Cu

DinnerDays på

Cu Cu
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Cu Cu

Forret

 • Goi Cuon Tom Chien Phong ( VÆLG DIP TIL DIN FORRET ) 
  – Friske forårsruller med sprøde rejer, grønt, avokado og mango 
  sauce til Goi Cuon: vælg mellem peanut dip eller nuoc mam.

Hovedret

 •  Bun Cha Hanoi
  – To variationer af grillet svinekød på spyd
  Serveres med risnudler, salat, asiatiske krydderurter og nuoc mam

Dessert

 •  Banh Chuoi Chien
  – Indbagt banan serveret med dagens is

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)
 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Cu Cu

M. P. Bruuns Gade 25, Bruuns Galleri
8000 Aarhus C

Book bord her ⮞

Om Cu Cu

Du finder Cư Cư i Bruuns Galleri, som ligger i hjertet af Aarhus. En moderne vietnamesisk restaurant, som holder af at sætte rammen om det sociale måltid, du nyder med venner og familie.

 

Autentisk vietnamesisk mad

Træd indenfor til duften af citrongræs, lime og kafirlimeblade, som spredes fra køkkenet. Her står restaurantens kyndige kokke og tilbereder alle retter helt fra bunden. Hos Cư Cư går man ikke på kompromis med kvaliteten, og råvarerne er altid friske, så resultatet bliver derefter. Opskrifterne er familiens egne, som er gået i arv igennem generationer.

Vietnamesisk mad er lig med sprødhed, friskhed, sundhed og masser af god smag. Menukortet hos Cư Cư byder på traditionelle retter baseret på altid friske råvarer. Inspirationen hentes fra det nordlige Vietnam og området omkring den gamle hovedstad Hanoi.

 

Moderne asiatisk og nordisk enkelthed

Selve restauranten er smagfuldt indrettet i et stilsikkert og elegant udtryk, som forener det moderne asiatiske med den nordiske enkelthed. En kombination som både er hyggelig og imødekommende. Her kan du lægge billet ind til en velfortjent pause midt i Bruuns Galleris pulserende shoppemiljø. Nyd et hurtigt måltid, inden du igen er på farten, eller sammensæt din menu af flere retter, som kan nydes alene eller i selskab med andre.

 

Måltidet er det social samlingspunkt

Hos Cư Cư får du præsenteret en bid af Vietnam. Navnet Cư Cư betyder ’lille elskling’, og ordene udtrykker i sin renhed stedets kærlighed og passion til den vietnamesiske madkundskab. Her er måltidet centreret som det sociale samlingspunkt. Her er der mulighed for, at I kan dele retterne ved bordet og tage jer god tid til at nyde maden og hinandens selskab, mens I får en rundtur i nogle af Vietnams kulinariske vidundere. Prøv blandt andet restaurantens populære Wrap ´n´ Roll-koncept, hvor I selv kan vælge jeres fyld og lave dine egne forårsruller ved bordet - en hyggelig og social aktivitet omkring bordet.