Globen Flakket - Spis & Støt

Globen Flakket

DinnerDays på

Globen Flakket
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Globen Flakket

Forret

  • Hvidvins dampet blåmuslinger med urter, 2 slags øko-brød og aioli

Hovedret

  • Langtidsstegt kalv, kartoffel puré, sommer grønt, skysauce tilsmagt med sennep og urt

Vegetarisk hovedret

  • Braiseret spidskål med citron og purløg, sommer grønt, knust kartofler med oliven olie
    NB: (Ønskes vegetar hovedret skal det noteres i kommentar ved booking)

Dessert

Brændt hvid chokolade, glaseret jordbær, koldskål consommé og klassik vaniljeis

 

Ved køb at menu tilbydes der 25% på cocktails efter maden og resten af aftenen

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Globen Flakket

Åboulevarden 18
8000 Aarhus C

Book bord her ⮞

Om Globen Flakket

Globen Flakket er ideelt beliggende langs åen i hjertet af Aarhus. Det er en hyggelig café og restaurant med en varm atmosfære, venlig og personlig betjening samt et køkken, som sætter råvarernes kvalitet i højsædet.

Globen Flakket holder åbent morgen, middag og aften alle ugens dage.

Morgenmad og brunch

I morgentimerne står den på morgenbuffet i hverdagen, og i weekenden er det den populære brunch buffet, samt den luksuriøse udgave af denne - 'Brunch All Inclusive' - der hitter.

Deres morgen- og brunchbuffeter mangler bestemt ikke noget - tværtimod kan det unægteligt være svært at vælge blandt alle lækkerierne, og der er sandsynlighed for, at du når at blive mæt, inden du har været hele buffeten igennem. Men så kan du jo heldigvis komme tilbage en anden gang.

Frokost

Til frokost serveres tapas, rugbrødsmadder, burgere, pasta og salater. I hverdagene er der desuden ’tag selv frokost’ med ugens simregryde, årstidens salater samt brød og smør.

Det populære kagebord

Alle ugens dage bliver der om eftermiddagen stillet klart til det hyggelige og populære kagebord. Til billige penge kan du mæske dig i kage til du revner. What’s not to like? Kig forbi Globen Flakket om eftermiddagen, hvis du har hang til søde sager – en buffet fyldt med alskens dejlige kager vil med garanti ikke skuffe din søde tand.

Middag

Aftenkortet byder på et varieret udvalg af delikate forretter, hovedretter og desserter. Du kan også vælge en 1, 2, eller 3 retters menu med vin til gode priser. Hvis aftenen skal have fuld skrald kan du gå all in med Globens All Inclusive middag, der byder på velkomstdrink, lækker 4-retters menu, kvalitetsvine ad libitum under hele middagen samt en drink i baren efter middagen.

Festlig aften

Når natten falder på, skrues der op for musikken og kredses om gæsterne med skønne cocktail og kolde fadøl. Globen Flakket rummer desuden fantastiske selskabs- og mødelokaler, både i det hyggelige, intime kælderniveau og på første sal hvor der er lyst, højt til loftet og udsigt over å og havn.