Unico - Spis & Støt

Unico

Foto: Unico

DinnerDays på

Restaurant Unico
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Unico

Forret

 • LAKS I TÆRTE
  koldrøget færøsk laks og rygeost i sprød tærte
  peberrod, dildemulsion og radiser
  frisésalat med urter og smagfuld vinaigrette 

Hovedret

 • OKSESTEG A LA PEBERBØF
  12 timers cuvette og Madagaskar pebersauce
  grillede løg og ramsløg, nye kartofler og smagfuld salat

Dessert

 • HVID CHOKOLADE & RABARBER
  pannacotta med hvid chokolade og mynte
  råmarinerede rabarber og brændt hvid chokolade

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Tillkøb

 • SNACKS
  vores unikke flæskesvær med rygeostspuma
  kartoffelkroketter med masser af velsmag
  danske rogn serveret med fuldfed cremefraiche
  KR. 60,- 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

 

Restaurant Unico

Ny Moesgårdvej 50
8270 Højbjerg

Book bord her ⮞

Om Restaurant Unico

Ved Aarhus Golf Club i grønne omgivelser ved Højbjerg finder du Restaurant Unico. Stedet er et unikt brasserie, hvor der serveres velsmagende måltider til både frokost og aften.

 

Mere end et klubhus

I Højbjerg lidt syd for Aarhus centrum finder du Aarhus Golf Klub, som kan mere end bare at tilbyde gentlemen’s sport på velrenommerede grønne baner. For klubbens restaurant, Unico, er nemlig et besøg værd, uanset om man er til golf eller blot et måltid med slagkraft.

Restauranten ligger i gåafstand til Moesgaard Museum og idylliske skovområder. Siden stedets åbning har Unico fungeret som et samlingssted for familieudflugten, til en kop kaffe med kage, eller hvis du ønsker den helt store gourmetmiddag. Her er drivkraften at skabe måltider der emmer af velsmag, gode minder og hyggestunder efter en veloverstået runde på golfbanen.

 

Skønne brasserie-retter

Hos Restaurant Unico har de taget brasseriet til nye højder. Her er stemningen afslappet, og maden består af et enkelt og stort a la carte kort fyldt med velkendte klassikere, som fortolker det traditionsrige på fornyede måder, og køkkenet bruger danske råvarer, når de er bedst. 

Smag på Unicos Stjerneskud af pocheret og sprød bønnerupfisk, håndpillede rejer og kaviar på grillet briochebolle. Du kan også sætte tænderne i en omgang pariserbøf med valgfri hakkebøf eller tatar. Er du kun ude efter at få stillet den lille sult, bør du prøve Unicos Eggs Benedict med koldrøget færøsk laks, pocheret æg, hollandaisecreme, brioche, salat og dild. Bon appetit!

 

Perfekt til to eller flere

Restaurant Unico tilbyder også mere end bare a la carte retter. Uanset om du kommer til frokost eller til aften, kan du få serveret et gedigent brasserie måltid med enten 3 eller 5 retter, som er sammensat af køkkenet selv. Retterne er egnet til minimum to personer og er et miks af dele- og portionsanrettede serveringer fulde af velsmag.

Skal du holde et større arrangement, har Restarant Unico rammerne til at holde eventet for dig. Fejr bryllup, barnedåb eller fødselsdag i flotte selskabslokaler, hvor der tilbydes fulde arrangementpakker til jyske priser.