Lasse og Michael Koch - Spis & Støt

Lasse og Michael Koch

Det Glade Vanvid – Kystpromenaden er et populært spisested i Aarhus, hvor du kan se frem til klassisk dansk mad i uformelle rammer. Spisestedet har blandt andet fået roser af Børsens anmelder og White Guide. Det Glade Vanvid drives af brødrene Michael og Lasse Koch, der også står bag Frøken Koch, Restaurant Koch, Kocherier & Pomodoro i Aarhus.

Det Glade Vanvid i Aarhus: Ejerne Lasse og Michael Koch

Hvorfor har I valgt at støtte op om Spis & Støt?

Lasse Koch: ”For os er det ikke rigtigt et diskussionsemne, når der kommer en god mulighed for at støtte en god sag. Vi kan godt lide at være behjælpelige, der hvor vi kan – og så er det jo dejligt, når vi samtidig kan gøre det, vi er bedst til: Lave god mad. Så vi sprang på muligheden med det samme.” 

Har I en personlig erfaring med kræft, der har fået jer til at være med?

Lasse Koch: ”Ja, vi har haft kræft tæt inde på familien, og det er derfor et emne, vi rigtig godt kan forholde os til. Min svigerindes forældre har begge været ramt af kræft, og det har på den måde altid fyldt i familien. Selvom vi ofte støtter velgørenhed, har vores egne oplevelser nok været et forstærkende element ift. Spis & Støt.” 

Hvilken oplevelse vil I gerne give jeres gæster i Spis & Støt-ugen?

Lasse Koch: ”Gæsterne kan se frem til en aften med god, solid mad, der smager af noget og en restaurant med personlighed og uformelle rammer. Vi vil gerne give gæsterne en dejlig madoplevelse og en følelse af, at de er med til at støtte et rigtig godt formål sammen med os.” 

Hvad forventer I af ugen?

Lasse Koch: ”Vi glæder os bare til, at der forhåbentlig kommer en masse glade gæster, der gerne vil hygge sig og samtidig støtte et godt formål. Det er en fin tanke, at vi i fællesskab kan være med til at flytte noget.”