Anders Jensen og Peter Steen Hansen - Spis & Støt

Anders Jensen og Peter Steen Hansen

The Balcony slog dørene op for første gang i april 2016 og har siden da blandt andet høstet en 5-stjernet anmeldelse i Fyens Stiftstidende og rosende ord i The White Guide. Bag restauranten er de to ejere Anders Jensen og Peter Steen Hansen.

The Balcony i Odense: Ejerne Anders Jensen og Peter Steen Hansen

Hvorfor har I valgt at støtte Spis & Støt?

Anders Jensen: ”For os har det altid været en selvfølge, at man hjælper, der hvor man kan. Det kan godt være, at vi ikke kan give et kæmpe pengebeløb, men så hjælper vi meget gerne via vores restaurant i stedet. Og jeg er rigtig glad for, at vi sammen med gæsterne kan være med til at gøre en forskel i Spis & Støt.”

Har I en personlig erfaring med kræft, der har fået jer til at være med?

Peter Steen Hansen: ”For mit vedkommende er kampen mod kræft vigtig, fordi jeg i mange år har haft det helt tæt ind på livet. Min mor fik erklæret lymfekræft, da jeg var helt ung og er først for nyligt blevet erklæret rask. I min familie har det altid været en selvfølge at støtte op om Kræftens Bekæmpelses arbejde, og derfor var det oplagt at være med i Spis & Støt.”

Hvilken oplevelse vil I gerne give jeres gæster i Spis & Støt-ugen?

Anders Jensen: ”Vi vil give gæsterne en højgastronomisk oplevelse med en masse overraskelser undervejs. Der skal ikke gås på kompromis med noget, og vi håber at kunne give gæsterne en aften, de sent vil glemme.”

Hvad forventer I af ugen?

Peter Steen Hansen: ”Vi håber selvfølgelig på, at vi får en travl uge med masser af glade gæster – så vi kan få sendt nogle penge den rigtige vej.”