Bistro de Luxe - Spis & Støt

Bistro de Luxe

DinnerDays på

Madklubben Bistro-de-Luxe
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Bistro de Luxe

Forret

  • Strandkrabbe Bisque
    Nye blomkål, blomkålscreme, bronzefennikel og syltet sago

Hovedret 

  •  Poussin a la Kylling danoise
    Confiteret lår, rabarber, syltede løgskaller, skysovs og knuste kartofler med smør og løvstikke

Dessert

  • Rabarberkompot
    Luftig hvid chokolade og havregrynscrumble

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)
 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Madklubben Bistro-de-Luxe

Store Kongensgade 66
1264 København K

Book bord her ⮞

Om Madklubben Bistro-de-Luxe

I 2007 slog Madklubben dørene op til deres første restaurant, Madklubben Bistro Deluxe. Ideen bag konceptet Madklubben var, at du som gæst skulle kunne spise dig mæt i fremragende mad til billige penge i smukke omgivelser. Dét er de i dén grad lykkedes med, for idéen viste sig at være formlen til succes.

Træd tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade 66, hvor lokalerne er indrettet med omtanke for det æstetiske udtryk. Væggene er udsmykket med forskellige træsorter, og du kan roligt sætte dig til rette i kernelædersofaerne eller en af de klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames.

 

Store smagsoplevelser til små priser

På Madklubben Bistro-de-Luxe nyfortolkes europæiske traditioner i smukke anretninger og bliver tilsat en god portion fransk håndværk. Her er menuen er kendetegnet ved at have et stramt fokus på sæsonens bedste råvarer, da menuen i høj grad skifter med årstiden. Køkkenet udvikler og nytænker køkkenet konstant, men en ting er nu sikkert – du får fremragende mad til sympatiske priser. På Madklubben Bistro-de-Luxe kan du sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr. Restaurantens store bar byder dig velkommen, når du træder indenfor i restauranten og udgør en oplagt mulighed til at nyde en drink enten før eller efter din middag.

 

Madklubbens manifest

For at kunne tilbyde sine gæster velsmagende mad til fornuftige priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, er der visse hensyn, du skal notere dig. Som gæst på Madklubben er du selv en aktiv deltager i måltidet. Det betyder, at du selv skænker op og sørger for din borddame. Retterne bliver ikke præsenteret, men du kan selv læse dig frem til elementerne på tallerkenen. Hos Madklubben får du heller ikke sommelierens detaljerede beskrivelse af den vin, du har bestilt til maden, for stedets ansatte er valgt på baggrund af deres sprudlende humør og gåpåmod og ikke deres kendskab til vin.