Couloir - Spis & Støt

Couloir

Foto: Couloir

DinnerDays på

Couloir
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Restaurant Couloir 

 

Forret

  • Rimmet laks med rygeostcreme og marineret agurk toppet med skovsyre og sprødt skind. Hertil brød og smør

Hovedret

  • Grillet kalvecuvette med pommes fondant, grillet broccoli, asparges, persille, vendte svampe og rødvinssky – toppet med urter

Dessert

  • Æble/rabarber trifli med hvid chokolade og mørk rom

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Tilkøb

Velkomstdrink;
Aperol spritz og saltede mandler / kr. 65,-

Vinmenu
1 glas misty cove ( sauvignon blanc )
1 glas Gran mirosso
1 glas Late harvest ( dessertvin ) / kr 150,-

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Couloir

Amagerstrandvej 102
2300 København S

Book bord her ⮞

Om Couloir

Med en fortrinlig udsigt over stranden og det smukke Øresund, ved krydset mellem Øresundsvej og Amager Strandvej, finder du Couloir. Couloir er et spisested med ambitioner placeret i bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower. Her kan du se frem til en hyggelig aften med god mad af årstidens råvarer.

Fra alpernes adrenalin-sus til Amagers bølgebrus

Couloir startede sin rejse i de franske alper tilbage i 2006, hvor de for første gang slog dørene op til hvad der dengang var en bar. Et par år senere fortsatte rejsen til amagerstrand, hvor man ville give stemningen fra de franske alper frit løb på den smukke københavnske kyststrækning. 

I 2011 overtog Anders Vang og Kasper Nielsen tøjlerne og den dag i dag, er det stadig de to gutter, der er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet flyttede de i 2014/15 til deres nye smukke lokaler i bunden af det luksuriøse Ørsund Tower på den spektakulære kyststrækning, hvor de befinder sig den dag i dag.

En god oplevelse

På Restaurant Couloir ønsker ejerne, Anders og Kasper, og deres team at give jer en god oplevelse med alt, hvad dertil hører: Høflig betjening, veltilberedt mad og vin af høj kvalitet til fornuftige priser og en usammenlignelig udsigt over Amager Strandpark.

For Anders og Kasper er det at drive et spisested ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, som de forfølger hver dag. Deres drøm er at være det foretrukne spisested for rigtig mange mennesker på Amager, og det vil de blive ved at servere god mad til fornuftige priser – naturligvis kreeret og serveret af gode, glade medarbejdere.

Lækker mad dagen lang

Er du morgensulten? Har du lyst til noget lækkert? Skal det gå stærkt? Vil du have lidt til den søde tand? Er børnene sultne? Så er Restaurant Couloir stedet for dig. De tager varmt i mod dig, kæresten, vennerne, familien, børnene og kollegaerne hver dag fra 10.00-22.00, så kig forbi næste gang, du er sulten.