GURU - vegetar - Spis & Støt

GURU – vegetar

DinnerDays på

GURU
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på GURU

Snack

 • PAPPADAMS & CHUTNEYS
  Krydrede tandoori-chips med mint-, chili- og æble/mango-chutney 

1. servering

 • VEGETABLE PAKORAS
  Blandede grøntsager indbagt i sprød, tynd kikærtedej med tamarind chutney

2. servering

 • BLACK DAL
  Sorte linser lavet efter gammel Punjabi-opskrift
 • GOBI ALOO
  Blomkål og kartofler stegt med løg, spidskommen, ingefær og koriander
 • SIDES
  Udvalg af nybagte tandoori brød, langkornet basmatiris med safran og yoghurt raita

3. servering 

 • KULFI – INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED
  Hjemmelavet indisk is, mandler, pistacie, mango, karamelliserede nødder

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

GURU

Jernbanegade 3
1608 København V

Book bord her ⮞

Om GURU

I 1973 åbnede en indisk familie med navnet Ahluwaila en restaurant i København. Dengang gik den under navnet Indian Taj og blev tilmed den første indiske restaurant i Skandinavien. Her får du serveret autentisk indisk mad med smagen af varmere himmelstrøg.

 

Indisk skandinavisk

I dag hedder restauranten Guru, men er nu ikke bare byens første indiske spisested, men også en af Københavns mest velbesøgte og tjekkede indiske restauranter. Ved at kombinere det tryllebindende og farverige Inden med det stilrene og minimalistiske Skandinavien formår Guru at præsentere en unik oplevelse, du næppe vil glemme. Adressen hedder Jernbanegade 3, og ligger et stenkast fra Tivoli og Rådhuspladsen. En indisk perle i midten af storbyen.

 

Smagen af Indien

I køkkenet hos Guru bliver alle retter tilberedt helt fra bunden. Maden bliver krydret med familiens egne krydderiblandinger og tilsat et væld af udvalgte kvalitetsråvarer. Oplev en enestående smagseksplosion fra første bid og lad dig blive henført til landet med majestætiske tigere, Taj Mahal og Tikka Masala. Forkæl dine smagsløg med traditionel butter chicken, Goa king prawns, naan brød og indiske specialiteter.

 

Namaste

Gurus tilgang til hinanden såvel som deres kunder bygger på den indiske skik ”namaste”. Oversat betyder ordene ”jeg bøjer mig for dig”, og ved at folde hænderne udviser man ydmyghed, kærlighed og respekt. Og ved at bøje hovedet signalerer man, at vi alle er ligesindede. Denne tilgang til madlavning er en af årsagerne til, at Gurus gæster kommer igen gang på gang.

 

Hos Guru synes de, at danskerne også skal have mulighed for at smage på Indiens kulinariske skatte.