Koefoed - Spis & Støt

Koefoed

Foto: Koefoed

DinnerDays på

Restaurant Koefoed
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Koefoed

FROKOST
1. servering

  • Christiansøpigens kryddersild og Sol over Gudhjem

2. servering

  •  Roastbeef, peberrod, bløde- og ristede løg, agurk, spejlæg

3. servering

  •  Rabarbersorbet, fløde, sødskærm og "cookie dough"

AFTEN

Forret

  •  Rimet helleflynder, agurk, radiser og peberrod

Hovedret

  •  Kalveculotte, rødbede, jordskokker og røget olie

Dessert

  •  Rabarbersorbet, fløde, sødskærm og "cookie dough"

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Tillkøb
Vinmenu , 3 glas/ kr.175,-

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

 

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Koefoed

Landgreven 3
1301 København K

Book bord her ⮞

Om Restaurant Koefoed

Restaurant Koefoed ligger i hjertet af København mellem St. Kongensgade og Borgergade et stenkast fra Kongens Nytorvs metrostation. Det er en moderne dansk restaurant med bornholmsk accent, hvor du kan opleve delikate retter matchet med gode vine.

 

Moderne dansk med bornholmsk islæt

På Restaurant Koefoed laver de ærlig og delikat mad, der er moderne fortolkninger af gode, gamle klassikere. Retterne er sammensat af udsøgte råvarer fra Danmark og særligt fra Bornholm. På Restaurant Koefoed har de nemlig en helt særlig kærlighed til Bornholm, og til klippeøens mange skønne råvarer.

 

Frokost og aften

Til frokost serverer Restaurant Koefoed en gendigtning af det klassiske, danske smørrebrød med bornholmsk øl og egne urtesnapse. Gå ombord i ’Den bornholmske smørrebrødsmenu’ eller vælg frit blandt en række lækkerier fra a la carte kortet. Her er tarteletterne med hummer, og den moderne ’avokadomad’ serveres med Rossini kaviar og taskekrabbe.

Om aftenen kan du få en udsøgt gastronomisk oplevelse med delikate retter af bornholmske og danske råvarer matchet med gode vine fra kælderen. Du man både vælge mellem en smagemenu og en fiskemenu ligesom du kan sammensætte din egen middag af spændende retter fra a la carte kortet.

 

Wine Specators Award of Excellence

På Restaurant Kofoed elsker de vin, og de er særligt glade for gammel Bordeaux. Deres store udvalg af moden Bordeaux og italiensk vin fra Piemonte var med til at sikre Koefoed en Award of Excellence tildelt af det internationale vinmagasin Wine Spectators.

 

Smuk, gammel kulkælder

Restaurant Koefoed ligger i en gammel kulkælder der emmer af hygge. Det er en stilren restaurant i et lyst lokale under gadeplan, der har mange hyggelige hjørner og kroge, hvor du kan sidde uforstyrret. Stemningen er uhøjtidelig, maden er smagfuld og betjeningen er opmærksom.

Det er et oplagt sted at forkæle dig selv eller nogen du holder af med dejlig mad og vin i en hyggelig atmosfære.