Kokkeriet - Spis & Støt

Kokkeriet

Foto: Kokkeriet

DinnerDays på

Kokkeriet
750.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Kokkeriet


 Snacks

  • Forskellige snacks 

Amuse-bouche

  • Stenbiderrogn – boghvede – karse

Forretter

  • Kammusling – kål – pære
  • Kaviar – kylling – timian

 Hovedret

  • Kalv – persille – løg

Dessert

  • Æble – solsikke – kamille

 

Pris 750,- pr. person hvoraf 150,- går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64
1306 København K

Book bord her ⮞

Om Kokkeriet

Kokkeriet er alle fire årstider. Det er spirende, saftige retter om foråret, lette og elegante indtryk om sommeren, længselsfulde, melankolske serveringer om efteråret og trygge, varmende fortolkninger om vinteren. Det er kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi. Med glimt i øjet, nysgerrighed, stædighed og en oprigtig intention om at servere sublim dansk mad rekonstrueret på bedste vis, skriver Kokkeriet selv på deres hjemmeside.

Michelin-restauranten er placeret i det charmerende og hyggelige Nyboders kvarter i en af Københavns smukke, gamle bygninger.

Smagen af danskhed

Køkkenchef på Kokkeriet, Morten Krogholm, henter inspiration til maden i hele Danmark. Stilen er baseret på de fire elementer natur – enkelhed – velsmag – danskhed.

- Jeg vil fokusere på at få den enkelte råvare til at tale for sig selv, søge efter den rene smag af danskhed. Det danske køkken er meget enkelt i sit udtryk og derfor også en udfordring at rode op i og gøre unikt i et nyt udtryk, mens vi stadig bevarer genkendelsens glæde, skriver Morten Krogholm på hjemmesiden.

Sjæl og Kærlighed

På Kokkeriet samarbejder de med små producenter i hele Danmark, der ligesom dem selv, lever og ånder for, hvad de gør. For som de selv siger, er der ikke nogen grund til at hente alle varer ind fra udlandet, når noget af det bedste allerede findes herhjemme.

- Det er helt afgørende for mig – og i sidste ende resultatet på tallerkenen – at der bag hver råvare og hvert produkt gemmer sig den samme sjæl og kærlighed, som jeg selv lægger i tilberedningen af maden, skriver Morten Krogholm.