Lêlê Street Kitchen - Spis & Støt

Lêlê Street Kitchen

Foto: Lêlê

DinnerDays på

Restaurant LêLê
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på LÊLÊ Street Kitchen

Sharing menu 

 Forret

  • Wontons med kalkun, krabbe, svampe, grøntsager og dipsaucer
  • Sprøde rispapirsruller med kalkun, krabbe, grøntsager, friske urter og dipsaucer
  • Friske ruller med kylling, grøntsager, friske urter, peanuts, risnudler og Hoisin-dipsauce

Hovedret 

  • Spicy oksekødsragout med limeblade, grøntsager, ingefær, karry, paprika, chili, kimchi, friske urter og jasminris

Dessert

  • Chokoladeganache af tre slags mørk chokolade på sprød bund af praliné, serveret med sweet’n’salty blommer og friske bær

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Tilkøb, købes på aftenen
Vinmenu - 2 glas/ kr. 120 ,-  

  • 1.glas Riesling, Fritz Haag Mosel, Germany
  • 2. glas Montepulciano d'Abruzzo Tenute Masciarelli, Abruzzo, Italy 
     

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Restaurant LêLê

Vesterbrogade 40
1620 København V

Book bord her ⮞

Om Restaurant LêLê

LêLê er essensen af det vietnamesiske køkken. Her fortolkes landets spændende retter med inspiration fra den internationale madscene.

 

Fusion af nyt og gammelt vietnamesisk køkken

Midt imellem Vesterbrogades hæsblæsende strøm af biler, travle folk, cyklister og udsmykkede butiksvinduer finder du en restaurant, som tager dig med til et sted langt herfra. LêLê kombinerer det gamle og det nye vietnamesiske køkken, som sammensætter nyere fortolkninger og moderne retter med traditionelle opskrifter. Størstedelen af LêLê’s opskrifter er familiens egne, som er gået i arv igennem flere generationer.

Hos LêLê er de fortalere for, at simpel mad på ingen måde behøver at være kønsløs og kedelig. Her er de eksperter i at kreere simple retter baseret på kvalitetsråvarer og med fokus på rene smagsnuancer, der kombinerer salt, sødt, syrligt og spicy. Slut aftenen af i LêLê’s cocktailbar, hvor du kan nyde et væld af spændende og farverige cocktails.

 

Den første vietnamesiske restaurant i Danmark

LêLê er en familieejet virksomhed, som både ejes og drives af Anh Lê og hendes tre brødre, Dung, Sam og Lam. De fire søskende er født i Vietnam, men kom til Danmark som bådflygtning med deres mor og far i 1979. Da Anh Lê og hendes familie i 2003 slog dørene op til LêLê, var det samtidig en sluseåbning til københavnernes hjerter. LêLê var den første af sin slags i Danmark, og madens unikke smagskombinationer ramte både noget i tiden og i folket. Populariteten steg stødt i takt med at flere og flere fik nys om restaurantens bjergtagende retter, og ofte skulle man blot følge den timelange kø af mennesker for at finde vej til LêLê. Selv kronprinseparret stillede sig gerne op i rækken for at få et bord til to. Siden er butikken vokset med flere restauranter under samme navn, og Anh og brødrene knokler hver dag for at håndhæve den høje kvalitet, som kendetegner LêLê.

Udover at drive restaurant har Anh Lê været en fast del af sendefladen hos Go ’Morgen Danmark, når menuen står på asiatisk mad.