Madklubben Frederiksberg - Spis & Støt

Madklubben Frederiksberg

DinnerDays på

Madklubben Frederiksberg
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Madklubben Frederiksberg

Forret 

  • Asiatisk laks
    Rimmet laks med soya-yuzu-ingefærvinaigrette, wasabimayo, thaibasilikum, kinaradise og puffede ris chips

Hovedret

  • Grillet kylling i karry
    Cremet sauce på kokosmælk og rød karry, sprøde grønsager, chili, thaibasilikum & hvide ris

Dessert

  • Rabarber panna cotta
    Panna cotta, råsyltet rabarber & sprøde hindbær marengs

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Madklubben Frederiksberg

Solbjergvej 6
2000 Frederiksberg

Book bord her ⮞

Om Madklubben Frederiksberg

I maj 2017 kom der nyt liv til den gamle stationsbygning på Frederiksberg. Inde bag den smukke facade forvandlede Madklubben de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt. Tag plads i de lyse lokaler, hvor smukke træsorter pryder væggene omkring dig og danner rammen om mindeværdige madoplevelser. For selvom den fredede bygning har højt til loftet, er konceptet hentet helt ned på jorden. Her kan du nyde velsmagende retter, der hylder hverdagsmåltidet ved at gøre det festligt.

 

Store smagsoplevelser til små priser

På Madklubben Frederiksberg kan du nye både frokost og aftensmad alle ugens dage. Men sin placering centralt på Frederiksberg, blot et stenkast fra bl.a. Frederiksberg Centeret, CBS, Frederiksberg Have og Falkoner Biograf, er restauranten det oplagte sted at svinge forbi med studiegruppen, venindeflokken, til herremiddagen, på date night, efter shoppeturen eller hvis familien skal ud for en aften. Her kan du sætte tænderne i ’Frederiksbergske’ fristelser, der byder på alt fra lettere anretninger, vegetariske kreationer eller de lidt tungere påfund med godt kød i hovedrollen samt et bredt udvalg af side orders dertil. Frokostserveringer kan nydes til skarpe priser, og til aften kan du sammensætte din egen menu fra 225 kr.

 

Madklubbens manifest

For at kunne tilbyde sine gæster velsmagende mad til fornuftige priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, er der visse hensyn, du skal notere dig. Som gæst på Madklubben er du selv en aktiv deltager i måltidet. Det betyder, at du selv skænker op og sørger for din borddame. Retterne bliver ikke præsenteret, men du kan selv læse dig frem til elementerne på tallerkenen. Hos Madklubben får du heller ikke sommelierens detaljerede beskrivelse af den vin, du har bestilt til maden, for stedets ansatte er valgt på baggrund af deres sprudlende humør og gåpåmod og ikke deres kendskab til vin.