Madklubben Grill - Spis & Støt

Madklubben Grill

DinnerDays på

Madklubben Grill København
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Madklubben Grill København 

Forret 

  • Clam Chowder
    Blåmuslinger, bacon, kartoffel og fennikel

Hovedret 

  • Striploin
     250g, Uruguay, kornfodret striploin med fritter og bearnaise

Dessert 

  • Caramel Sundae
    Saltet karamel, karamel crumble og hasselnød

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Madklubben Grill København

Pilestræde 23
1112 København K

Book bord her ⮞

Om Madklubben Grill København

I det charmerende Pilestræde lidt tilbagetrukket fra Strøget i København er der gang i komfuret hos Madklubben Grill. Kombiner din shoppetur, din aften ude eller rund arbejdsdagen af med fortræffelig madkunst til en pris, alle kan være med på.

 

Store smagsoplevelser til små priser

Hos Madklubben Grill får du ikke bare fremragende mad – du får det også til en fremragende pris. Spis dig mæt og tilfreds i sprøde pommes frites, saftige bøffer, fristende side orders og selvfølgelig: massere af sovs. Som navnet antyder, er der hos Madklubben Grill et øget fokus på godt og saftigt kød, men er du ikke til rødt kød, har restauranten også et udbud af retter med både fjerkræ, fisk og skaldyr – for ej at glemme et bredt udvalg af grønne og sæsonbestemte side orders.

 

En middag i intime og rustikke rammer

Restauranten er indrettet i to plan. På øverste etage finder du det åbne køkken, borde med udkig til det travle Pilestræde og den storslåede cocktailbar, hvor du oplagt kan nyde en cocktail før eller efter din middag. Alternativt kan du følge den brede vindeltrappe ned til kælderen, som er intimt indrettet med spisebåse i kernelæder og en dæmpet belysning. Uanset hvad du foretrækker, er Madklubben Grill stedet for dig. Her er der garant for at god smag og kvalitet går hånd i hånd, og du kan nyde 3 retter fra 325 kr.

 

Madklubbens manifest

For at kunne tilbyde sine gæster velsmagende mad til fornuftige priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, er der visse hensyn, du skal notere dig. Som gæst på Madklubben er du selv en aktiv deltager i måltidet. Det betyder, at du selv skænker op og sørger for din borddame. Retterne bliver ikke præsenteret, men du kan selv læse dig frem til elementerne på tallerkenen. Hos Madklubben får du heller ikke sommelierens detaljerede beskrivelse af den vin, du har bestilt til maden, for stedets ansatte er valgt på baggrund af deres sprudlende humør og gåpåmod og ikke deres kendskab til vin.