Maven - Spis & Støt

Maven

DinnerDays på

Maven
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Maven Restaurant & vinbar

Forret

  • Kold tomatsuppe
    Basilikum – Croutoner – Olivenolie

Hovedret

  • Kaninragout
    Perleløg – Asparges – Kartoffelpuré

Dessert

  • Chokolade og Jordbær
    Tuilles - Marengs – Mynte

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Maven

Nikolaj Plads 10
1067 København K

Book bord her ⮞

Om Maven

Maven er en afslappet restaurant og vinbar, som er at finde i Nikolaj Kirke i Indre København. Her serveres vine af høj kvalitet og gode øl til ærlige priser. Maden er klassisk, hjemmegjort, enkel og lavet af de bedste råvarer.

Nordisk bistro i Nikolaj kirke

På menukortet finder du retter fra det nordiske køkken, herunder et par danske klassikere og nogle mere eksotiske indspark. Særligt frokostkortet er præget af danske klassikere som sild, fiskefrikadeller, hønsesalat og hjemmerøget laks. Året rundt finder du også specialiteter som dampede blåmuslinger og rørt tatar på frokostkortet. Om aftenen kan du sammensætte din egen menu fra deres a la carte kort eller du kan vælge deres 3-retters menu sammensat af køkkenchefen til 375,-.

Kvalitetsvine

Maven er glad for kvalitetsvine og serverer mest dem fra Europa og USA. Mange af vinene kan bestilles per glas, men heldigvis også per flaske. Derudover serveres gode øl på fad fra Bryggeriet Braunstein, diverse kølige drikke samt gedigen kaffe fra Illy.

Gammelt kødtorv

Stedet er blevet opkaldt efter det gamle øgenavn for Nikolaj Plads, der i 1800-tallet agerede ’kødtorv’ som hjemsted for byens slagterboder, og i denne sammenhæng fik tilnavnet ’Maven’ i folkemunde. Mens de blodige spor er fjernet, og der er luftet grundigt ud, finder du stadig den samme uformelle charme hos Maven. Her kræses der om maven uden at køre på de højeste gastronomiske nagler og priserne er overkommelige, så alle kan være med.

Oplagt til selskaber

Med sin centrale beliggenhed og behagelige omgivelser er Maven det ideelle sted for dit næste selskab eller møde. Her er både private mødelokaler med plads til 30 personer samt en privat spisestue og festlokale med plads til 50 mennesker. De romantiske og historiske lokaler er oplagte til både konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage og andre mindeværdige begivenheder.