Nyhavn 17 - Spis & Støt

Nyhavn 17

DinnerDays på

Nyhavn 17
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Brasserie Nyhavn 17

Forret

  • Gratineret jomfruhummer – Urte aioli – Grillet hvidløgsbrød

Hovedret

  • Steak au poivre – Mørbradbøf – Pebersauce med madagascarpeber og cognac – Pommes Anna i timian

Dessert

  • Grillet lime creme brulée med cognac creme

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)
 

 

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Nyhavn 17

Nyhavn 17
1051 København K

Book bord her ⮞

Om Nyhavn 17

Nyhavn 17 serverer de klassiske retter med afsæt i det danske og europæiske køkken med ønsket om at give dig en mindeværdig restaurantoplevelse. Er det mere tørsten, der trykker, er du også altid velkommen til blot at kigge forbi Nyhavn 17 og få en øl i solen.

 

Ikonisk beliggenhed

Nyhavn er elsket af både københavnere og turister, hvor de farverige facader selv på gråvejrsdage kan sætte kulør på tilværelsen. Det er på denne berygtede promenade, at du finder restauranten Nyhavn 17. Navnet er taget efter husnummeret, for den ikoniske gule facade behøver ikke et fancy navn for at skille sig ud fra mængden – det klarer restauranten helt fint uden hjælp.

 

Klassiske retter af de bedste råvarer

Siden 1936 har Nyhavn 17 serveret skønne retter med afsæt i de mere klassiske brasserieretter. Kom ind et sted, hvor tidens tand har sat sine tydelige spor på den der fede måde, der giver rummet identitet. Her værner de om stolte danske traditioner, samtidig med at de er åbne for nye tiders trends. Derfor kan du være sikker på, at evergreens som smørrebrød, stjerneskud Nyhavn 17 Platten altid er at finde på menukortet. Fælles for alle retter, er at de tilberedes fra bunden af de bedste råvarer

 

En autentisk oplevelse

Hos Nyhavn 17 kan du se frem til en autentisk oplevelse, for her er næsten alt fra gamle dage – men naturligvis vedligeholdt og passet på. Selvom stedet har gennemgået en større renovering, er både interiør og stemning autentisk og troværdigt. Netop fordi Nyhavn 17 fra inderst til yderst formår at indkapsle essensen af hygge og livsnyderi, er stedet en populær destination for rigtig mange mennesker.