Restaurant Hellerup Sejlklub - Spis & Støt

Restaurant Hellerup Sejlklub

Foto: Hellerup Sejlklub

DinnerDays på

Restaurant Hellerup Sejlklub
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Restaurant Hellerup Sejlklub 

Forret

  • Rose rejer serveret med hjemmerørt citronmayo og smørristet brød

Hovedret

  • Langtidsstegt kalvefilet serveret med buketter af romanesco broccoli, grillet spidskål med citron og salt samt nye kartofler med persille og havsalt.
    Hertil rødvinssky.

Dessert

  • Mandeltærte med hjemmelavet hindbærsorbet, chokoladespåner og friske bær

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Tilkøb

 Velkomstdrink;
Aperolspritz og hjemmelavede snacks // kr. 65,-
 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Hellerup Sejlklub

Paul Elvstrøms Plads 1
2900 Hellerup

Book bord her ⮞

Om Restaurant Hellerup Sejlklub

Restaurant Hellerup Sejlkub ligger på første sal med udsigt til blå himmel, maritimt havnemiljø og Øresundet. Her kan du nyde lækre retter, der kombinerer det danske køkken med det franske.

 

Drømme som drivkraft

I starten af 2017 blev restauranten overtaget af nye kræfter. Foruden Restaurant Hellerup Sejlklub driver de også Couloir på Amager Strandvej og Restaurant Lynetten på Refshaleøen. For personalet hos Restaurant Hellerup Sejlklub er dét at drive et spisested mere end bare et arbejde. Det er en passion og en drøm, som de hver dag forfølger. Med faglig stolthed og kærlighed til kvalitet og gode råvarer, knokler de for at give dig en restaurantoplevelse, du sent vil glemme.

 

Høj kvalitet til fornuftige priser

Målet med Restaurant Hellerup Sejlklub har fra begyndelsen været at blive dit foretrukne spisested i byen. Det formår de at opfylde ved at servere mad af bedste kvalitet til fornuftige priser. Personalet er valgt ud fra deres person og lyst til at gøre drømmen til en realitet. Denne drivkraft mærker du fra det øjeblik, du træder ind ad døren og bliver vist til rette, til du igen rejser dig fra bordet og siger tak for en dejlig aften.

 

Dansk og fransk

Køkkentypen er signeret dansk mad med et fransk twist, og husets kokke lader sig ofte inspirere, når de lader kreativiteten få frit løb. Det udmunder altid i velsmagende fortolkninger af både klassikere og nytilkomne retter. Kokkene udarbejder menuen, så den harmonerer med årstidens frugt og grøntsager. Derfor ændrer det sig løbende i takt med sæsonen.

 

Restaurant Hellerup Sejlklub er en sand perle. Kom ind og nyd kortets udvalgte retter. Når vejret er til det, er det også muligt at sidde ude på den store terrasse med hele 280 pladser.