Skt. Petri - Spis & Støt

Skt. Petri

DinnerDays på

Skt. Petri Restaurant
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på SKT. PETRI 

Forret
Hvide asparges – håndpillede rejer – dild – brødkrummer

Hovedret
Unghane ballotine – grønne asparges – kartoffel croquette – hønseskum – fuglegræs

Dessert
Hindbærtærte og vanilleis

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Tilkøb, købes på dagen  
3 glas vinmenu / kr. 250,-
Et glas mousserende vin/ kr. 85,-
Dagens cocktail/ kr. 125,-

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Skt. Petri Restaurant

Krystalgade 22
1172 København K

Book bord her ⮞

Om Skt. Petri Restaurant

På Krystalgade 24 i indre København ligger det ikoniske hotel Skt. Petri. Men tag endelig ikke fejl af navnet, for stedet rummer mere end bare en varm seng at sove i. For enden af den grønne rulletrappe og bag ved hotellets lobby vil du finde Skt. Petri Restaurant. Et spisested, der serverer alt fra lette små bites til større anretninger og et imponerende udvalg af raffinerede cocktails og vin.

 

Gastronomi med højt til loftet

Her, i disse smukke rammer, er der på flere måder er højt til loftet. Restauranten ligger i hotellets hjerte, hvor den åbne atmosfære er indkranset af grønne planter og en stilfuld indretning. Men selvom vi befinder os i et stort rum, skaber møblementet med de højryggede sofaer og bløde stole en intim oplevelse for dig og dit selskab. Uanset om du er til pre-drinks og snacks til at kickstarte en aften i byen, eller om du er sulten efter en kulinarisk helaftensoplevelse, står Skt. Petris opmærksomme personale klar til at gøre dit besøg til noget særligt.

 

Mad fra hele kloden

Køkkenets repertoir vidner også om en en gastronomisk kompetence, der hæver sig over de normale luftlag. Restauranten henter inspiration fra hele verden, hvor menukortet blandt andet byder på delikate retter, hvoraf nogle af dem serveres som deleretter til hele bordet. Tag en bid af Skt. Petris marinerede tun med avokado og sprøde risnudler, lad din mund løbe i vand over byens bedste PETRI burger, eller sæt tænderne i 300 gram grillet ribeye fra Uruguay med pebersauce.

 

Charmerende gårdhave

Når vejret tillader det, kan du i perioden fra maj til september også nyde sofistikerede cocktails og drinks i Skt. Petris hyggelige gårdhave. Her er det også muligt at få serveret en sprød pizza direkte fra stenovnen. Restaurant Skt. Petri er både for gæsten og den lokale københavner, som sætter pris på god mad, lækker vin og drinks i en setting, der oser af internationalitet og gode vibrationer.