Søren K - Spis & Støt

Søren K

Foto: Søren K

DinnerDays på

Søren K
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Søren K 
 

Forret

  • Stegte grønne asparges med kyllingelever, hindbær og rødsyre

Hovedret

  • Hel spætte med frikassé på asparges, ærter og nye løg

Dessert

  • Koldskål med jordbær, rabarber og kammerjunkere

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Søren K

Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K

Book bord her ⮞

Om Søren K

Ud til Københavns havnefront ligger Den Sorte Diamant, der med sine blanke, mørke overflader funkler i solens stråler på klare dage. Men dette skulpturelle ’skrin’ rummer også andre skatte end blot bibliotekets nationale kulturarv. I stuen ligger nemlig restauranten Søren K.

 

Filosofisk mad

Uanset, om du er til bøger eller ej, er Søren K et besøg værd. Her bliver du præsenteret for den slags gastronomiske indsigt, som du uden tvivl aldrig finder i historiebøgerne. Den skal opleves. 

Søren K drives af Meyers og er navngivet efter Danmarks største filosof, Søren Kierkegaard. For ligesom hans mange værker satte tanker og perspektiver på livet, formår denne restaurants velovervejede retter at gøre det samme. Hos Søren K får du serveret en restaurantoplevelse, som du uden tvivl vil tage med dig hjem efterfølgende, hvad enten du kommer for at nyde en god frokost eller en helaftensmenu. 

 

Nordisk køkken med fokus på det enkle og økologiske

Med en kostbar udsigt til både Himmel og havn inviterer Søren K til bords i deres smagfuldt indrettede restaurant. Stedet har åbent til både frokost og aften, hvor dedikerede kokke med køkkenchef Jacob Danielsen i spidsen disker op med stilsikre retter der emmer af både nordisk renhed og elegance. Menuen udskiftes jævnligt i takt med årstiderne. Den sammensættes med fokus på økologi og bæredygtighed, og med det enkle udtryk er særligt fisk og grøntsager repræsenteret på tallerkenen.

 

Kvalitet kan smages

For køkkenet hos Søren K er arbejdet koncentreret om sæsonens friske råvarer, og de skal gerne være danske – og allerhelst lokale. Her kender de nemlig til vigtigheden i, at de bedste grundingredienser giver det bedste resultat – og det kan smages.

Udover dygtige kokke har Søren K også deres helt egen konditor, som tager sig af de søde fristelser på kortet. Hver dag kreeres nye indbydende kager, der ligesom resten af husets retter er baseret på økologiske og lokale råvarer.