SULT - Spis & Støt

SULT

Foto: SULT
DinnerDays på

Restaurant SULT
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Restaurant SULT

Forret

  • Hvide asparges med håndpillede rejer og aspargesmayo 

Hovedret

  • Flat iron steak med bagte små tomater, grillet salat, nye kartofler vendt med urter og havsalt og sauce bordelaise.

Eller

  • Bagt nordnorsk helleflynder i egen bisque med nye kartofler vendt med urter og havsalt, ærter og gulerødder

Dessert 

  • Vanilje panna cotta med friske jordbær & sprødt

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)
 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Restaurant SULT

Vognmagergade 8B
1120 København K

Book bord her ⮞

Om Restaurant SULT

Restaurant SULT ligger i hjertet af København og har til huse i Cinemateket lige overfor Kongens Have. Restauranten er især kendt for sin store, lækre brunch, men det er også et oplagt sted for en forretningsfrokost, en indbydende middag eller blot en god kop kaffe eller et gyldent glas øl.

 

Kvalitet & økologi

Hos SULT er retterne inspireret af det nordiske køkken og det klassiske bistrokøkken. Maden tilberedes med udgangspunkt i sæsonernes udvalg af råvarer og med tanke på økologi; ”Vi følger altid sæsonen, økologi er pragtfuldt og dansk er bedst”, som de selv skriver på deres hjemmeside. Desuden skal maden skal smage af noget og der skal være plads til både det søde, det fede og det sunde: ”Det sunde valg er det naturlige valg, og så skal der selvfølgelig være plads til lyster og laster” skriver de.

Det åbne lokale med store vinduer og stilfuldt interiør giver en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde god mad – hvad enten du er til en lækker brunch, en hurtig sandwich, en friskpresset juice, en varm kop kaffe eller en hyggelig middag. Menukortet har et bredt udvalg af både frokostretter og middagsretter til enhver smag og den er sammensæt af sæsonens friskeste og lækreste råvarer. For altid at holde trit med sæsonen og følge den aktuelle sæson, så skiftes menukortet fire gange årligt. 

 

Berømt brunch

På weekender, helligdage og i udvalgte ferier dækker Restaurant SULT op til deres populære brunch. Brunchen afspejler kvalitet, økologi, sundhed og ikke mindst sæsonens danske råvarer. Og så er maden enkel og vellavet mens udvalget er stort: Du finder alt fra den mere traditionelle brunch til frokostretter som sild, laks, hønse- og tunsalat, forårsruller samt lækre, smagfyldte ’velvære-salater’.  Specialkaffer brygget på økologiske kaffebønner samt diverse juicer er med i brunchprisen, og har du andre lyster som smoothies, milkshakes eller lignende, så kan disse tilkøbes for billige penge.