The Modern - Spis & Støt

The Modern

DinnerDays på

The Modern
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på The Modern

Forret

  • Grillet jomfruhummer – Lardo – Ramsløg

Hovedret

  • Farseret vagtel – Karamelliseret pastinakpuré – Stikkelsbær og Sauce Bordelaise

Dessert

  • Græskar og hvid Chocolate mousse på sifon – Mandarin Sorbet

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

Tilkøb, købes på dagen

Vi tilbyder lækre cocktails, vine og friske bobler samt en masse forskellige vine på glas.

Vores lille "østersbar" vil også være åben hele dagen med østers pr. stk. kr. 10,-  
Dette vil være muligt fremover hver dag.
Man kan altid følge med inde på vores instagram @TheModernCph
Vi glæder os til at se jer på The Modern!

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

The Modern

Sankt Annæ Plads 19
1051 København K

Book bord her ⮞

Om The Modern

The Modern har adresse på det hyggelige Skt. Annæ Plads i København. Her i restauranten byder de indenfor til statelig madkundskab med inspiration fra det europæiske køkken.

 

Internationalt køkken med nordisk elegance

I køkkenet inspirerer de sydeuropæiske køkkener som det franske, italienske og spanske, mens den røde tråd er det nordiske touch, som anretningerne altid bærer præg af, og som binder menukortet sammen til en helhed. Frederiksstaden, som restauranten ligger i, er en af de mest prominente bydele i København med ambassader, advokatkontorer og kongefamiliens resident, Amalienborg, som en af de nærmeste naboer.

 

Majestætiske omgivelser

De majestætiske omgivelser som restauranten er omgivet af er taget med ind i indretningen, der er klassisk, herskabelig og hyggelig. Her danner høje, hvide træpaneler på væggene rammen om restauranten, hvor du kan sætte dig til rette ved det hvide marmorbord i de mørke træstole med sorte lædersæder og rygge prydet med lyst, fransk rørflet. Pyntet består af enkle messingelementer og høje glasvaser med vilde blomster placeret i de brede vindueskarme.

 

Fra morgenkaffe og croissant til Aftenoon tea

The Modern åbner for de morgenfriske allerede kl. 7.30 med friskbagt brød i glasmontreren og friske kaffebønner klar til at blive brygget. Er du til mere end en enkelt kaffe, croissant eller andet bagværk på vejen, er der også større brunchanretninger som granola bowls, avocado toast og egg Benedict. Der er ligeledes mulighed for at komme forbi til frokost og aften – ligesom stedet også gør sig i det ærke-britiske koncept Afternoon tea, hvor der kan nydes små sandwiches, scones og petit fours.