ARO - Spis & Støt

ARO

Foto: ARO

DinnerDays på

Restaurant ARO
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Restaurant ARO 

ALT ER UDSOLGT 

Forret

  • Saltet laks og agurk granite. Ærter og friskost

Hovedret

  • Farseret unghanebryst og asparges. Ramsløg og croquette på confiteret kylling

Dessert

  • Rabarber og lun hvid chokolade. Brownie og coulis

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Restaurant ARO

Østerbro 32
5000 Odense C

Book bord her ⮞

Om Restaurant ARO

ARO åbnede 11. november 2017 på Østerbro i Odense. Restauranten holder til i et tidligere værksted – du kan dog ikke forvente af få skiftet dækkene, men derimod at få serveret et sublimt måltid i de nyrenoverede rustikke omgivelser.

Gammelt autoværksted

Den nye restaurant ARO har til huse i et gammelt autoværksted på Østerbro. Lokalerne er dog blevet totalt renoveret, og der er ikke megen værkstedsvibe over stedet mere. Bygningens rustikke udtryk og industrielle look er bibeholdt, men det er blevet krydret med en hyggelig og moderne indretning.

Trods stedet ikke længere ligner et værksted, så kalder restaurant ARO sig faktisk stadig et værksted i ordets egentlige forstand: ”Et værksted hvor håndværkere arbejder ambitiøst, med de bedste råvarer der kan opdrives.”

Holdet bag

Det er bestemt ikke et uerfarent hold, der står bag ARO - tværtimod! Det er kokkene Christoffer Schäfe og Bjørn Jacobsen, der driver restauranten.

Christoffer Schäfe er oprindeligt fynbo, men smuttede til København og hentede erfaring fra toprestauranter som d’Angleterre, Geranium og Pluto. I dag er det snart 6 år siden, at han vendte tilbage til Odense og åbnede den populære restaurant Kok & Vin sammen med Steffen Falkesgaard Hansen.

Bjørn Jacobsen er ny på Fyn og har tidligere været vidt omkring – det er både blevet til en afstikker til Tetsuya’s i Sydney (en af Australiens bedste restauranter) samt en tur forbi (den nu lukkede) wd-50 i New York. Herudover er han med i ejerkredsen omkring de populære københavnske restauranter Pluto, Gorilla, Otto samt den relativt nye burgerkæde Jagger.

Menuen

ARO er en restaurant uden dogmer, hvor kokkene giver hinanden plads til at eksperimentere og udfolde sig. De kan deres kram og kombinerer deres kokkefaglige kompetencer med masser af personlighed og kreativitet.

Menuen skifter jævnligt afhængig af ny inspiration og sæsonens friske råvarer.

Menukortet består af en række retter hvorfra du kan vælge 3, 4, 5 eller 7 alt efter sult og lyst. Desuden er der ’Lille ARO’ eller ’Store ARO’ på menuen, som er en helstøbt oplevelse med alt inkluderet – snacks, bobler, vinmenu, kaffe og sødt.