Kok & Vin - Spis & Støt

Kok & Vin

Foto: Kok & Vin

DinnerDays på

Kok & Vin
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Kok & Vin 

Forret

  • Branadade af letrøget torsk med syltet fennikel, olivenolie og skummende muslingesauce

Hovedret

  • Confiteret andelår med ærter ”Francaise”, grillede løg, fjerkræsauce og blød polenta

Dessert

  • Dessert af danske jordbær med mælkeskum, brownies og ”rødgrød”
     

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

Kok & Vin

St. Gråbrødrestræde 19
5000 Odense C

Book bord her ⮞

Om Kok & Vin

Centralt beliggende i midten af H.C. Andersens fødeby, og blot et stenkast fra Danmarks næstældste teater, Odense Teater, finder du den stemningsfulde restaurant Kok & Vin. Kok & Vin er en autentisk bistro, der med masser af passion, begejstring og kærlighed serverer velsmagende retter i stemningsfulde omgivelser.

Dagens tavlemenu og a la carte

Menukortet på Kok & Vin består dels af et la carte kort, dels af dagens ’Tavlemenu’. Tavlemenuen byder på kokkenes kreationer af årstidens råvarer og lyder på 3 retter til kun 300,-. Vil du selv sammensætte din menu, så kan du også vælge frit fra a la carte kortet blandt mindre retter, større retter, søde retter og franske oste.

Lokale råvarer og fransk inspiration

Køkkenet henter inspiration i det franske, især de bedste spisehuse i Paris og Lyon, og menukortet byder på blandt andet østers, snegle, foie grasterrine, rørt tatar og sprødstegt andelår. Er du til mørt kød, så er der også en steak af dansk oksefilet fra Kildegården på menuen, som naturligvis serveres med sprøde frites og cremet Bearnaise.

Inspirationen er ofte fransk, dog ikke dogmatisk: "Vi driver ikke et dogmatisk køkken, men henter alligevel vores kulinariske inspirationer fra tidernes store franske kokke, skribenter og gastronomisk indviede personligheder", forklarer de.

Råvarerne hovedsageligt lokale – sågar ude fra deres egen baghave – og for Kok & Vin er det netop afgørende at have respekt for naturen ved at udnytte sæsonens og lokalområdets bedste råvarer.

I al sin enkelthed

For Vin & Kok handler det om at skære ind til benet – Det er enkelt, og både i mad og betjening fjernes alle unødige komponenter samt forstyrrende elementer. Stemningen er afslappet, tilgangen er kreativ og respektfuld, og maden er velsmagende. Det handler ganske simpelt om at give deres gæster mulighed for at gå ud og spise på præcis samme måde, og under de samme vilkår, som de selv værdsætter og foretrækker det.