Restaurant Cro'n - Spis & Støt

Restaurant Cro’n

Foto: Cro'n

DinnerDays på

Restaurant Cro'n
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Restaurant Cro'n

Forret

  • Klassisk tartelet med hjemmelavet høns i asparges toppet med tomat og friskhakket persille

Hovedret

  • Traditionel gammeldaws oksesteg serveret med kartofler, let dampet gulerødder og bønner, tyttebær, glaserede perleløg, hjemmesyltet agurkesalat, asier og sovs af stegeský

Dessert

  • Lille, god gammeldaws ævlekage med letpisket flødeskum og toppet med ribsgelé

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Restaurant Cro'n

Dronningensgade 29
5000 Odense C

Book bord her ⮞

Om Restaurant Cro'n

Restaurant Cro’n er centralt beliggende i det eftertragtede kvarter, Dronningensgade i Odense. I disse små lokaler for du serveret en stemningsfuld restaurantoplevelse, der kræser om en hjertevarm atmosfære, der med det samme får dig til at føle dig velkommen.

 

Mad som vor mor lavede den

Restaurant Cro’n er et intimt og hyggeligt spisested med plads til 40 spisende gæster. Her serveres traditionelle danske retter præcis som vor mor lavede dem. Hos Restaurant Cro’n går de ikke på kompromis med kvaliteten. Alle retter bliver tilberedt fra bunden, og køkkenet bruger altid friske råvarer, som fortrinsvis kommer fra Danske producenter. Derfor kan udbuddet af hver ret ind imellem. Hos Cro’n er du garanteret, at alle retter er lavet med kærlighed til god mad og ikke mindst den gode smag. Ud over det faste menukort, som varierer i takt med årstidernes skiften, kan du også nyde ’Ugens ret’ eller ’Månedens menu’, hvor du bliver præsenteret for traditionelle retter, som du sikkert kender fra mormors gryder. Holdet bag

 

Holdet bag stedet

Restaurant Cro’n er værtsparet Gitte og Jesper, som overtog stedet tilbage i 2008. Først som forpagtere og senere som ejere af stedet. Du finder Gitte ved komfurets flammende blus, mens Jesper tager sig af den daglige drift. Gitte er udlært kok fra Hotel Knudsens Gaard i 2004. Det var her, hun lærte kunsten i de klassiske danske retter at kende, som nu pryder menukortet hos Restaurant Cro’n.

 

Lokaler med historie

Før end Restaurant Cro’n åbnede, som det vi kender i dag, gemmer stedet på et årelangt CV, som har sit udspring mange årtier tilbage. I 1950’erne og 60’erne var stedet bedre kendt som morgenværtshuset ’Blomsten’. Siden har lokalerne dannet rammen om et velbesøgt jazzværtshus tilbage i 1980’erne og 90’erne. Udover lokalet indenfor kan du i sommerhalvåret også nyde dit måltid i Cro’ns hyggelige gårdhave med plads til hele 30 gæster. Gårdhaven er åben fra 1. maj til 30. september.