Huset Blom - Spis & Støt

Huset Blom

Foto: Huset BLom

DinnerDays på

Huset Blom
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Huset Blom 

1. forret

  • Tomat – urter – sprødt

2. forret

  • Laks – asparges – sød sennep

Hovedret

  • Gris – sommergrønt – kartofler

Dessert

  • Jordbær – pannacotta – vanilje

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)

 

Mulighed for tilkøb på aftenen: 
Cremant & snacks / kr. 75,-

4 forskellige oste/ kr. 85,-

kaffe og sødt / kr. 68,-

Gin og tonic/ kr. 75,-

 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter.

Huset Blom

Sundsmarkvej 40
6400 Sønderborg

Book bord her ⮞

Om Huset Blom

Huset Blom er lidt af en perle midt i Sønderborg. Her finder du en smuk villarestaurant med mad i særklasse. Hos Huset Blom bydes velkommen til både frokostgæster og middagsgæster.

 

Cosyfood koncept med årstidens friske råvarer

Konceptet i restauranten kalder de for ’cosyfood’, da det skal være en hyggelig oplevelse at spise på Huset Blom.

Til frokost serverer de en særlig frokostanretning bestående af forskellige småretter af fisk, kød og ost. Det er også muligt at vælge dagens menu eller en tavleret til frokost.

Til aften har kokken sammensat en set-menu med alt det bedste, som årstiden har at byde på. Denne menu kan ligeledes bestilles som en vegetarisk menu, såfremt dette gøres i forvejen. Du kan også sammensætte din egen menu ud fra en à la carte menu, som indeholder en række spændende og smagfulde retter.

Menuen er altid baseret på årstidens og lokalområdets gode råvarer, og er komponeret med smag og præsentation i højsædet, og derfor vil menukortet blive skiftet løbende.

 

Historien bag Huset Blom

Siden 1924 har Huset Blom været ejet af familien Blom og fungeret som deres familiebolig.

I 2013 overtog Pia og Klaus Bartholin - samt en kreds af ejere - huset og grunden for at skabe en villerestaurant med mad i særklasse. Herefter påbegyndte en gennemgribende renovering med stor respekt for husets originale stil, form og sjæl, men også med fokus på moderne faciliteter.

I 2014 stod Huset Blom klar som en smuk villarestaurant med stil, sjæl og klasse – og ikke mindst rigtig god mad. Desuden hører der til huset en absolut skøn terrasse, hvor man kan nyde sin velkomstdrink eller sin frokost, hvis vejret tillader det.

Glæd dig til en atmosfære, hvor duften af mad, lysindfaldet i de smukke rum, smagen af vin og varmen fra pejsen går op i en højere enhed.