Restaurant ROS - Spis & Støt

Restaurant ROS

Foto: ROS
DinnerDays på

ROS Tønder
250.00 DKK + gebyr

Menu

Spis & Støt menu på Restaurant ROS Tønder

Forret 

  • Vesterhavstorsk med asparges, dild og cremet asparges-muslinge sauce

Hovedret

  • Kalv med crouton, citron og persille, bagte gulerødder og mild pebersauce med urter

Dessert

  •  Jordbær med jordbærsorbet, hvid chokolade, sprødt og urtesukker

 

Pris 250,- pr. person hvoraf 50,- inkl. moms går til Kræftens Bekæmpelse 
(Menuprisen er ex gebyr)
 

Se alle Spis & Støt restauranterne her: https://spisogstoet.dk

Menuen til Spis & Støt er fast. Skal der tages særlige hensyn til allergener, intolerance og særlige ønsker, skal du selv kontakte restauranten for at høre, om dette kan imødekommes, INDEN du køber billetter

ROS Tønder

Spikergade 21
6270 Tønder

Book bord her ⮞

Om ROS Tønder

I køkkenet på Restaurant ROS i Tønder står to dygtige kokke og kæler for tallerkenens indhold. Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard slog i maj 2016 dørene op til restaurant ROS. Med sans for velsmagende mad baseret på gode danske råvarer har ROS formået at få dette lille hjørne af Danmark til at skille sig ud på landkortet.

 

I hjertet af Tønder

Restaurant ROS er beliggende på den charmerende Spikergade i hjertet af Tønder by, hvor de bulede brosten følger dig hele vejen til dørs. Velkommen indenfor i et madunivers, der bygger på visionen om at servere gastronomiske retter fulde af velsmag til priser, som alle kan være med på. Stemningen er afslappet, og bag de røde mursten og de sprossede vinduer kan du roligt sætte dig til rette med forventingen om en unik madoplevelse, der vil skylle ind over dig som tidevandet ved vadehavet.

 

Mad til prisen

Menukortet er enkelt og har fokus på lækre råvarer, som tager udgangspunkt i sæsonens udvalg. Derfor varierer menuen afhængigt af årstiderne, så du altid er garanteret kulinariske kreationer, der taler til alle dine sanser. Hos ROS skal mad af topkvalitet være til at betale. Prøv husets ROS Oplevelse bestående af en velkomst, snacks, en 3-retters menu, tre glas vin samt kaffe og sødt til at runde måltidet af. Alt dette får du til en pris på 650 kroner. Er du ikke helt så sulten, kan du nøjes med ROS udsøgte 3-retters menu til 295 kroner og supplere med husets vinmenu til 245 kroner.

 

ROS til skyerne

Med afsæt i erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco har makkerparret Steffen Snitgaard og Marcel Rodrigues siden restaurantens åbning formået at imponere selv de mest kritiske madanmeldere. Restaurant ROS har op til flere gange fået plads blandt navnene på den nordiske udgave af Spiseguiden ”White Guide Nordic” og ligeledes også i den danske version af den prestigefyldte liste. Derudover har den dygtige kokkeduo også gjort sig positivt bemærket som vindere af prisen som ”Årets Feel good-oplevelse” i 2017.

 

Restaurant ROS er for alle. En enestående madoplevelse af sønderjyske råvarer til en fair pris. Kom ind og smag på Tønder.