Om Spis & Støt - Spis & Støt

Om Spis & Støt

Få gastronomiske oplevelser og støt Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft

Spis & Støt er en årlig tilbagevendende restaurantfestival i uge 23, der tilbyder udsøgte gastronomiske oplevelser med et godt formål. En del af billetprisen går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft.


Tak til fotograf Flemming Gernyx for de flotte fotos. www.flemminggernyx.dk

Spis & Støt afholdes i uge 23 og er en god anledning til en dejlig aften ude i selskab med familie, venner eller kollegaer. En lang række af landets bedste restauranter byder indenfor til en særlig udvalgt 3-retters menu, og det er en oplagt måde at prøve restauranter, du endnu ikke har besøgt.

Samtidigt med, at du får en god aften med lækker mad, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft under kampagnen Kræft er ikke for børn. I 2019 blev der indsamlet 400.000 kr. Tusind tak for støtten.

I 2020 er det 6. år i træk, at Spis & Støt blev afholdt i samarbejde mellem restauranter over hele landet, DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse.  

Vælg mellem 3 menukategorier

Menu til 250 kr

Mange af landets mest spændende restauranter serverer en udsøgt 3-retters Spis & Støt menu for at give jer den bedste madoplevelse. Menuen koster 250 kr. pr. person, hvoraf 40 kr. går til Kræftens Bekæmpelse, 160 kr. til restauranten og 50 kr. til moms. 

 

Menu til 500 kr

En lille perlerække af eksklusive restauranter tilbyder en særlig 3-retters menu, som vil give dig en gastronomisk oplevelse. Menuen koster kr. 500 pr. person, hvoraf 80 kr. går til Kræftens Bekæmpelse, 320 kr. til restauranten og 100 kr. til moms. 

Menu til 750 kr

Spis & Støt ugen byder også på enkelte Michelin stjerne restauranter. Med knivskarp kokkekunst tilbyder restauranterne fantastiske smagsoplevelser, der kan gøre enhver feinschmecker lykkelig. Menuen koster 750 kr. pr. person, hvoraf de 120 kr. går til Kræftens Bekæmpelse, 480 kr. til restauranterne og 150 til moms.

Antal menubilletter, der sættes til salg til Spis & Støt ugen, varierer fra restaurant til restaurant. Langt de fleste restauranter i Spis & Støt tilbyder aftenmenu, nogle frokost og enkelte begge dele.

Vi glæder os til at se dig i Spis & Støt ugen. Tak fordi du støtter kampen mod kræft.